Pulmoxan Hoesdruppels

  • Pulmoxan  Hoesdruppels
Merk: Dr. Richard Kosek
Artikelnr.: 110-RK-006-+-+-
Beschikbaarheid: Op voorraad
Vanaf € 29,71
Excl. BTW: Vanaf € 27,26

Beschikbare opties:


* Inhoud:

Aantal:  

PULMOXAN  (Hoestdruppels, ook voor longen en keelkop) , geen doping

Chronische aandoeningen aan de luchtwegen behoren naast pees- en spieraandoeningen tot de meest voorkomende gebreken bij zowel mens als paard (dier). 

De algemene geneeskundige behandelingmethode komt bij de behandeling van longaandoeningen met hoesten (bronchitis) bij paarden niet verder dan het onderdrukken van de symptomen; dat betekent onderdrukken van de hoest. Daardoor blijft het slijm in de long, vorm een voedingsbodem voor bacteriën en verstopt bovendien de kleine bronchiën. Voorlopig schijnen de dieren gezond te zijn, maar na een paar maanden breekt de ziekte opnieuw en heviger uit. 
Meestal zijn reeds irreparabele beschadigingen (longemfyseem) ontstaan. Deze paarden zijn niet meer inzetbaar in de prestatiesport en worden in de meeste gevallen geeuthanaseerd. 

Bronchitis is bij paarden uit het oogpunt van de algemene geneeskunde absoluut niet te genezen. In ruiterkringen grijpt men daarom vaak als laatste redmiddel naar de behandelingsmethode van Dr. Richard Kosek. Juist in uitzichtloze gevallen kwam het tot een snelle genezing. 

De PULMOXAN hoestdruppels maken het slijm in de bronchiën vloeibaar en bevorderen het uithoesten. Binnen een paar dagen is de long vrij van slijm. Aan het begin van de behandeling, meestal vanaf de 4de dag, komt het tot een sterk uithoesten, wat tot een „reiniging“ van de long voert. Na meerdere maanden komt het tot een volledige genezing. 

Bij „normale“ hoestklachten voldoet in de regel een 4-daagse behandeling (toedienen: 2 x daags), en de symptomen verdwijnen. 
Bei de mens zien we dezelfde werking. 
Ook hier hebben zich de zogenaamde "uitzichtloze" gevallen aan Dr. Richard Kosek gewend. 

Toepassing:
Acute en chronische bronchitis, ontsteking aan de keelkop, rokershoest, astma, longemfyseem, kriebelhoest, kroep, bronchialkatarrh, kramphoest, ademnood, na en bij longontstekingen, voorkoming van longontsteking, bij langdurige bedlegerigheid, herpes 1 en 4. 

In alle gevallen werden de patienten ook behandeld met hoestsiroop van eigen fabrikaat. Het succespercentage is ongeveer 100%. De meest ernstige gevallen genazen het snelst.

Gebruiksduur: 2 weken of in chronische gevallen als doorlopende behandeling.

Dosering bij dieren:
Paarden: 2 - 3 x daags 15 druppels 
Veulens: 2 – 3  x daags 8 druppels 
Grote hondenrassen: 2 - 3 x daags 5 druppels 
Kleine hondenrassen en katten: 2 - 3 x daags 3 druppels

Toediening: Direct op de mondslijmhuid of opgelost in een theelepel met water of op een suikerklontje. 

Niet toedienen aan dieren jonger dan 3 maanden.

Dosering bij mensen: 
2 - 3 x daags 10 druppels direct op de mondslijmhuid.

Buiten het bereik van kinderen houden.

Verpakkingseenheid: fles 100 ml 

Opslag: In goed gesloten verpakking, vorstvrij, donker, niet warmer dan 25°C

Tags: