De Nederlandse Taal

De Nederlandse taal wordt in deze shop aangeboden aan alle nederlandstaligen buiten Nederland (Vlaanderen, Zuid Africa, Nederlanders in het buitenland, Nederlandstalige bewoners van de caraibische eilanden) etc. etc.

Nederlanders oftewel binnen Nederland woonachtigen zullen aan de blokkade van de betalingsmethodes merken dat ze iets wilden bestellen wat wij niet in Nederderland zonder recept mogen afgeven.
De enige oplossing is: U stuurt ons een recent, origineel door uw dierenarts ondertekend recept toe (alleen per post omdat instanties uitsluitend "Natte handtekeningen" Origineel dus. Met een kopie maakt u geen schijn van kans.
​Na ontvangst van het Recept, zullen wij kunnen leveren !

De producten die Horsecare-Shop vrij en zonder recept mogen leveren zijn uiteraard wel  voor u toegankelijk en kunnen met het systeem in de shop worden betaald. 

Voor vragen bij twijfel of vragen om informatie neemt u (op 7 dagen per week) contact met ons op op Nr:  0031 (0)651 083 645

Betaling Creditcard per 6 juli 2018 uitgeschakeld:

Horsecare-Shop heeft de betaling per creditcard uitgeschakeld omdat de firma's Mastercard en Visacard niet wensen aangeboden te worden in een onlineshop waar ook CBD producten (Cannabis olie) worden aangeboden.
Ons werd dringend verzocht de producten uit de shop te verwijderen.

Wij kunnen de klanten die deze producten voor zichzelf of hun dieren kopen niet in de steek laten !