Caluxan-15 Calus 15 druppels

  • Caluxan-15 Calus 15 druppels
Merk: Dr. Richard Kosek
Artikelnr.: 110-RK-004-+-+-+-
Beschikbaarheid: Op voorraad
Vanaf € 29,71
Excl. BTW: Vanaf € 27,26

Beschikbare opties:


* Inhoud:

Aantal:  

CALUXAN 15(Calus 15-druppels)vrij van doping

Ter behandeling van de gewrichten bij kalkafzettingen, die ten gevolgen van slijtage van het gewrichtskraakbeen optreden. 
Alle chronische gewrichtsbeschadigingen ( = artrose) leiden tot afbouw van her gewrichtskraakbeen, wat betekent dat een functioneren zonder wrijving niet meer gegarandeerd kan worden. Door het wrijven van bot tegen bot vormen zich kalkafzettingen oftewel woekeringen, die veel pijn veroorzaken. In de meeste gevallen lijdt dit tot verstijving van het gewricht. 
Normaal blijft behandeling beperkt tot pijnbestrijding waarmee men de symptomen probeert te onderdrukken. Deze methodes werken maar voor korte tijd en resulteren niet in enigerlei genezing. 

De normale geneeskundige behandeling: 
• Pijnbestrijding 
• Glijmiddelinjecties in het aangetaste gewricht, die echter geen werking tonen, zolang veroorzaker van de wrijving in het gewricht aanwezig blijft. 
• Chirurgische ingrepen, die uiteindelijk nog grotere beschadigingen tot gevolg hebben. 

CALUXAN 15  bestrijdt de oorzaak van de beperking, doordat ze de kalkafzetting afbouwen. Dat leidt in veel gevallen snel tot een verbetering van de bewegelijkheid en tot vermindering van de pijn. Bij chronische processen, die al meer dan tien jaar duren, is een langere behandeling noodzaklelijk. 
CALUXAN 15 werd door Dr. Richard Kosek bij mens en dier toegepast, en wel bij aandoeningen aan de wervelkolom, die door verkromming van de wervelkolom (lordose, skoliose) worden veroorzaakt, Volgens recente statistieken worden 70-80% van de mensen in het westen door kalkafzetting, vooral in de wervelkolom, geplaagd. Caluxan 15 druppels werken zeer snel, soms binnen een paar dagen, bij lichte aandoeningen, die echter met hevige pijnen verbonden zijn. De patiënt is daarna vrij van pijn. 
Personen met kalkafzettingen is als prophylaxe aan te bevelen, 1 x per jaar een kuur met Caluxan 15 druppels te doen. 

Bij paarden bestaat een aandoening aan de wervelkolom, die kissing-spines genoemd wordt. Als resultaat van een spierverspanning wrijven de werveldoornvelengingen over elkaar en vormen in het verlengde daarvan een kalusbrug. Deze kan met Caluxan 15 druppels afgebouwd worden. 
Caluxan 15 druppels hebben een ondersteunende functie bij polyarthritis. De behandeling vindt hier plaats in combinatie met een bloednosode en een vitamine B-complex. 

De Caluxan 15 druppels worden ook als component van Venoxan en Athroxan toegepast. 

Te gebruiken bij: 
Overbeen, halux, kalkafzettingen in de aders en kransslagaders, gezwollen gewrichten, pijnlijke gewrichten, vurige gewrichten, pijn en bewegingsbeperkingen in de wervelkolom, kromme tenen, littekens, bij verkorte pezen en banden, problemen met de wervelkolom (lordose dan wel skoliose). 

Gebruiksduur:
Afhankelijk van de wildgroei van kraakbeen in de wervels of gewrichten minstens 3 maanden – in sommige gevallen tot aan een jaar (of langer). Verbetering treedt in vele gevallen al na een week op. 

Dosering bij dieren:
Paard: 1 x daags 15 druppels 
Veulen: 1 x daags 8 druppels 
Grote hondenrassen: 1 x daags 5 druppels 
Kleine hondenrassen en katten: 2 x daags 3 druppels 

Toepassing: Direct op de mondslijmhuid of opgelost in een theelepel met water of op een suikerklontje. 

Niet toedienen aan dieren jonger dan 3 maanden.

Dosering bij mensen:
1 x daags 10 druppels direct op de mondslijmhuid. 

De Caluxan 15 druppels zijn bestanddeel van onze gewrichts- en wervelkolomsdruppels.

Bij gebruik van Caluxan 15 druppels kan er de eerste dagen of gedurende een periode van maximaal 4 weken na begin van de behandeling, een verslechtering van de situatie optreden. Deze duurt meestal niet langer dan een paar dagen. Aansluitend begint dan een zeer voorspoedig genezingsproces. 
Zover wij weten zijn de Caluxan 15 druppels het enige preparaat ter wereld, dat kalkaangroei en kalkafzettingen afbouwen kan en is daarmee wereldwijd gezien een NOVUM. 

Buiten het bereik van kinderen houden.

Verpakkingseenheid:  fles 30 of 100 ml.

Opslag:iIn goed gesloten verpakking, vorstvrij, donker, niet warmer dan 25°C.

Tags: