Sorteren op: Aantal weergegeven:

HCS-Immune-15

HCS-Immune-15

Voedingssupplement HCS-Immune-15, heeft een historie onder een andere naam.

Ruim 30 jaar geleden werd de de eerste versie van de voorganger van HCS-Immune-15, ontwikkeld door een dierenarts met roots in de humane geneeskunde.
Door de jaren heenwerd het middel steeds verder ontwikkeld en verbeterd.

De oorspronkelijke ontwikkelaar van HCS-Immune-15 werkte alleen, zonder ondersteuning van Internet en verkoop, hij reisde door de wereld, werd uitgenodigd door stallen in Europa, de Verenigde Staten, het Midden Oosten, overal waar hij kwam behandelde hij de paarden waar hij bij werd geroepen met succes. 

Het product werd daardoor slechts op kleine schaal, maar wel wereldwijd, met succes ingezet om hoofdzakelijk paarden in de toplaag van de spring– en dressuursport te ondersteunen.

Gaandeweg bleek HCS-Immune-15 voor veel meer soorten dieren dan alleen paarden geschikt te zijn ter behandeling van veel ziektes, verminderde weerstand, of ter ondersteuning van de verhoging van het prestatievermogen.

Honden, greyhounds, katten, kleine huisdieren maar ook kamelen en alpaca hebben bewezen baat bij HCS-Immune-15, net als de vliegende topsporters: postduiven en roofvogels van valkeniers en sjeiks in het midden oosten doen het er beduidend
beter op.

Tot slot bleken ook mensen er zeer veel baat bij te hebben, zoals het zo vaak gaat, de mens kijkt toe hoe het zijn dieren helpt, denkt dan pas aan zichzelf en probeert het dan op eigen initiatief, in dit geval met succes !

Na intensief overleg heeft Horsecare-Shop besloten HCS-Immune-15 nieuw op de markt te brengen, maar toegangkelijk te maken voor een duidelijk groter publiek.

Wij bieden u  HCS-Immune-15, vooral in de beginfase, aan op basis van productie op bestelling.
Het is geen massaproduct, maar wordt met de grootste zorg voor de besteller geproduceerd.
Dit heeft als resultaat, dat na betaling de levertijd kan oplopen naar 3 weken.

Pas wanneer blijkt dat er een regelmatige omzet bereikt is, zal het productieproces dusdanig worden aangepast, dat de levertijd kan worden teruggebracht naar 1 week.
Spoedgevallen zullen dan ook per direct en per expresse worden beleverd. 

Volg ons op Facebook Follow us on Facebook